Vakantie en Reisorganisaties Oman

Wanneer je een vakantie boekt naar Oman, dan geef je jezelf een vakantie-ervaring cadeau die je niet snel meer zal vergeten. Het is een land waarin rijkdom volop centraal staat en ook terug te vinden is. Mystiek is tevens kenmerkend voor Oman. Het land staat echter ook bekend om zijn prachtige natuur en gastvrije cultuur.

Zo zijn er bijvoorbeeld veel witte stranden te vinden in Salalah. Het Hajjargebergte heeft prachtige kloven, kliffen en rotspartijen. Een trip naar Oman gaat gepaard met een bezoek aan de Bedoeïenen. Zo kun je bijvoorbeeld een nacht in de woestijn doorbrengen. Je krijgt dan zelf een idee hoe het is om in de woestijn te leven. Een unieke reiservaring die je ook mee kunt maken, is het maken van een rit op een kameel.

Overzicht Reisorganisaties voor vakantie naar Oman

tui    TUI : een goedkope vakantie naar Oman boekt u eenvoudig en snel bij TUI. Bekijk het uitgebreide aanbod voordelige vakanties online!
kras1 Kras : Uw vakantie naar Oman boekt u wel heel voordelig bij Kras.
koningaap Koning Aap : Prachtige reizen naar Oman. Boek NU bij dé Rondreis Specialist!
stip-reizen Stip reizen : bij Stip boekt U eenvoudig een fly drive of cruise naar Oman.
sawadee.nl Sawadee : Ontdek Oman tijdens een fantastische groepsreis.
nrv NRV : Een vakantie naar Oman belooft een geweldige reis te worden met veel diversiteit. Oman beschikt over een prachtig landschap.
djoser Djoser : Actieve groepsreizen naar Oman met veel vrijheid. Veel individuele vrijheid, kleine groepen en oog voor natuur & cultuur
dejomgintra De Jong Intra : Geïnteresseerd in een avontuurlijk Oman? Reserveer nu simpel en geniet van een fantastische vakantie via de Jong Intra Vakanties.
foxreizen Fox Reizen : Bekijk nu de voordeligste rondreizen in 57 landen wereldwijd bij Fox !
kuonilogo Kuoni : Een onvergetelijke vakantie naar Oman? Laat de reisexperts u adviseren over de ideale samenstelling van uw reis!

 Klik hier voor het overzicht van aanbieders van vliegtickets naar Oman

Klik hier voor meer reisorganisaties verre reizen

Tradities en gewoontes in Oman

De cultuur en tradities in Oman zijn heel anders als in Nederland. Wanneer je op vakantie gaat naar Oman zul je daar rekening mee moeten houden. Zo zijn er kledingvoorschriften die het beste gerespecteerd kunnen worden. Zorg bijvoorbeeld voor kleding die het gehele lichaam bedekt. Topless zonnen is niet toegestaan in het land, maar je kunt verder wel gewoon badkleding dragen op het strand, of in het zwembad.

Ook kun je tijdens de Ramadan beter niet in het openbaar drinken, roken of eten. Verder zijn er voldoende mogelijkheden om te genieten van je vakantie in Oman. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk eten in Oman. De keuken heeft onder andere Indiase, Indonesische en Oost-Afrikaanse invloeden. Honing en dadels keren ook bijna in elk gerecht terug.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail