Rondreis Oman

Oman heeft een spectaculair landschap. Er zijn niet alleen veel bergen en woestijnen te vinden, maar ook groene oases en wadi’s. De huidige sultan die in Oman aan de macht is, heeft er voor gezorgd dat het land sterk is gemoderniseerd de afgelopen 40 jaar.

Diverse mogelijkheden voor een rondreis in Oman

Je kunt op verschillende manieren een rondreis maken door Oman. Zo kun je bijvoorbeeld een strak programma volgen tijdens je rondreis door Oman, maar je kunt er ook voor kiezen om je programma zoveel mogelijk zelf samen te stellen. Dat is natuurlijk enigszins afhankelijk van met welke reisorganisatie je reist.

oman-168Anderzijds heeft het ook te maken met het feit of je zelf inspraak en vrijheid wilt hebben in het samenstellen van het reisprogramma door Oman. Het is sowieso verstandig om een rondreis door Oman te maken onder begeleiding van een gids. Er zijn veel Engelse gidsen te boeken die je kunnen begeleiden bij een prachtige rondreis door Oman.

Kennis maken met een gastvrije bevolking van Oman

Gelukkig is het Arabische karakter door de modernisering niet verloren gegaan, want er zijn nog veel cultuurschatten te vinden. Tijdens een rondreis door Oman zul je dat zeker ook ervaren. Oman is een land waarin gastvrijheid volop centraal staat.

Zo krijg je op de meeste plekken waar je komt gratis koffie en dadels. Dit kun je vooral ervaren wanneer je een rondreis door Oman boekt met een privé chauffeur.

Klik hier voor het overzicht van reisorganisaties voor een rondreis door Oman

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail